Huidverbetering 

Liquid Gold | 60 minuten | 90,-

Deze krachtige peeling geeft de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur een boost, verwijdert dode huidcellen en pakt zonschade aan. Grove poriën en (acne)littekens vervagen, de talgproductie wordt geremd, de huid wordt schoon tot in de poriën en de teint wordt zichtbaar egaler, gezonder en stralender. Vervolgens passen we RF-lifting of ultrasound toe. RF-lifting gebruikt radiofrequente energie om de huid te verstevigen en te liften, terwijl ultrasound geluidsgolven gebruikt om de helpt te herstellen en kalmeren. We sluiten de behandeling af met een heerlijk HydroJelly masker en een schouder massage.

Deze behandeling is geschikt voor een huid die wel een oppepper kan gebruiken! Werkt tegen fijne lijntjes, puistjes, mee-eters, littekens, grove porien, vale huid.

SKNGM | 45 minuten |€75,-

SKNGM (skingym) biedt intensieve full face work-outs die niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen activeren. Onze unieke manuele lifting & sculpting technieken, samen met speciale SKNtools, maken verklevingen los en stimuleren de diepere huidlagen en spieren. De work-outs, inclusief warming-up, workout en cooling down, worden versterkt met ons eigen SKNGM-product: AOX Therapy Face Oil Drops, dat de huid voorziet van de juiste energie en voedingsstoffen. Dit alles resulteert in celvernieuwing, verhoogde aanmaak van collageen, elastine en reticuline voor meer volume, verstrakking van de contouren, en liftend effect van binnenuit. Een totaalaanpak voor een stralende en stevige huid.

Aqua Glow | 70 minuten | €95,-

Ontdek onze speciale behandeling met krachtige aqua-dermabrasie en diep insluizen van een reinigend en peelend  serum, verrijkt met glycolic, lactic en salicylic acid, niacinamide en vitamine B5. Dit zorgt voor diepe reiniging, verwijdering van dode huidcellen, en intense hydratatie. Als kers op de taart krijg je een aangepast vitamine serum voor je huid en een zalig HydroJelly masker. Dit masker, doordrenkt met elektrolyten voor optimale hydratatie, is de toekomst van huidverbetering. Jouw huid verdient dit verwenmoment!

Deze behandeling is geschikt voor een, vette huid, acne-gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en textuur.

Micro Needling | 60 minuten | €95,-

Microneedling, de innovatieve behandeling waarbij we met een speciale pen talloze kleine kanaaltjes in de huid creëren. Tijdens de sessie brengen we krachtige werkstoffen aan, die direct door de huid worden opgenomen via deze microkanaaltjes. Je huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met natuurlijk collageen. Als afsluiter krijg je een aangepast vitamine serum voor je huid en een zalig HydroJelly masker. Dit masker, doordrenkt met elektrolyten voor optimale hydratatie, een professionele aanpak voor een stralende huid!

Geschikt voor een huid die last heeft van (acne)littekens, grove huid/poriën, huidverslapping of rimpels.

Oxygen Flow | 70 minuten | €100,-

In onze behandeling (ook bekend als zuurstof behandeling) starten we met een huidreiniging en gaan dan aan de slag met het CarboXyneo apparaat. Dit apparaat exfolieert de huid grondig en boost de zuurstoftoevoer van binnenuit. Hierdoor nemen werkstoffen beter op en verbetert de huidconditie. We gebruiken ook radiofrequente straling (RF) om collageen en elastine te stimuleren, waardoor de huid gladder en strakker wordt, met minder lijntjes en rimpels. Als extraatje krijg je een op maat gemaakt vitamine serum en een zalig HydroJelly masker. Dit masker, doordrenkt met elektrolyten voor optimale hydratatie, is de toekomst van huidverbetering. Niet minder dan het beste voor jouw huid.

Deze behandeling is geschikt voor een huid die last heeft van rimpels en fijne lijntjes, verslapte huid, onregelmatige huidtextuur, acne-littekens, grove poriën of een vale huid.

Bio Peel | 60 minuten | €78,-

Ervaar de Bio Peel, een kruidenpeeling die de huid diep reinigt en stimuleert tot regeneratie, wat resulteert in een prachtige huidtransformatie van binnenuit. De Bio Peeling wordt in de huid gemasseerd, zodat de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal vrij komen. Na de behandeling voelt je huid diep gereinigd en stralend aan. Een professionele aanpak voor een prachtige huid!

Geschikt voor een huid die last heeft van puistjes , acne, grove poriën, vette huid, vale huid. Of wanneer je huid een oppepper nodig heeft.

Bio Pulse Therapy | 75 minuten | €88,-

De BioPulse Therapy, ook wel bekend als de natuurlijke mini facelift, biedt intensieve versteviging, verstrakking en lifting voor verslapte huid en spieren. Dit wordt bereikt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, wat de behandeling sterk ontgiftend, liftend, verstrakkend en verstevigend maakt. Bovendien richt deze therapie zich op het grondig ontgiften van moeilijk bereikbare gebieden rondom de cellen, waar gifstoffen en opgeslagen toxines worden weggespoeld met behulp van vitamine C. Een professionele benadering voor een jeugdige uitstraling!

Geschikt voor een huid die last heeft van verslappingen, rimpels, verstoppingen, onbalans. Of een detox kan gebruiken.

 

‚Äč