Epileren, verven, waxen

Het kan allemaal bij Skinz Beautybar! Wil je ook perfect gestylde wenkbrauwen zonder 's ochtends voor de spiegel te staan? Kom dan zeker eens langs! Voor het verven wordt er gebruik gemaakt van henna of wenkbrauw verf. De henna is intenser en laat een mooie schaduw achter. Hierdoor lijkt de wenkbrauw ingetekend. Er wordt geen gebruik gemaakt van sjablonen want ieder mens is uniek.


Harsen/epileren | €17,-                     

We brengen een mooie vorm in de wenkbrauw die het best bij jouw gezicht past. Er wordt gebruik gemaakt van milde wax speciaal voor het gezicht. Deze hecht alleen aan de haartjes, voor het verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.

Verven wenkbrauwen | €17,-

Verf is er in diverse tinten. De verf pakt alleen de haartjes en zal 5 tot 6 weken blijven zitten.

Wenkbrauwen verven + harsen | €26,-

Combideal

Henna brows | €35,-

De henna verf is er in diverse tinten. Henna is van nature intenser dan gewone verf. Hoe licht je een kleur ook kiest het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Hierdoor blijft de kleur langer in de wenkbrauwen zitten. Henna verf blijft tot 6 weken op de wenkbrauw haartjes en gemiddeld 1 week goed zichtbaar op de huid. Mocht je dit te heftig vinden, kunnen we de henna minder lang laten zitten.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geharst/geëpileerd.

Brow lift | €52,50,-

De brow lift is een behandeling waarbij we de haartjes in de gewenste richting plaatsen. Op die manier zorgen we ervoor dat warrige en stugge haartjes 'getemd' worden. Na de behandeling zien de wenkbrauwen er vol, sprekend en een beetje 'fluffy' uit.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geverfd en geëpileerd.
Wenkbrauwen mogen 24 uur niet nat worden.

Wimperlift | €57,-

Met lash lifting kunnen wij jouw natuurlijke wimpers krullen zonder gebruik te maken van mascara of wimperextensions. Tijdens deze behandeling worden de wimpers ook geverfd. Door de krul en de verf heb je eindelijk geen mascara meer nodig!

Wimpers mogen 24 uur niet nat worden.

Wimpers verven | €17,-

Wanneer je blonde wimpers hebt is dit ideaal! Je wimpers zien er voller uit.